Keuken kitten

  • 5 Jaar garantieHoge kwaliteit
  • +15 Jaar ervaringSnel en vakkundig personeel
  • U kunt bij ons pinnenGeen probleem pinnen mag!
Bent u woonachtig in de regio van Rotterdam en bent u van plan de oude keuken te vervangen, of trekt u in een nieuwbouwwoning. Denk dan aan de Keuken kitten als een belangrijk onderdeel van het project. De randen en voegen van de keuken komen onder voortdurende stress te staan van etensresten. Maar ook water komt vaak in contact met de kitranden en voegen van de keuken. De keuken afkitten moet goed worden gedaan om zo lang mogelijk plezier te houden van de keuken. Wij weten dat de keuken vaak het hart van het huis is. Zorg er dan ook voor dat de keuken kitten bovenaan het lijstje staat met dingen om te doen. Als er schimmelvorming komt op de kitranden dan bent u verder van huis. De keuken kitten? Vraag dan naar een van onze vakmensen om een offerte te krijgen voor uw klus.

Hoe werkt het kitten van de keuken?

 Er zijn een paar dingen belangrijk bij de keuken kitten. Wij zorgen er eerst voor dat de ondergrond goed schoongemaakt is. Dit betekend dus bij een goede keuken kitten klus dat er geen kitresten meer aanwezig. Daarna zullen wij alle vlakken goed afplakken zodat de kit alleen komt op de plekken waar het nodig is. De keuken kitten begint bij goed materiaal. Hiervoor gebruiken wij de juiste kit soort, een kitpistool, stanleymes, plak tape, een verf krabber en als laatste een plantenspuit. Met deze materialen leveren de vakmensen van kitbedrijf Rotterdam de perfecte klus bij de keuken kitten. Zorg er dus eerst voor dat je de ondergrond goed reinigt en dan doe oude kit verwijderd. De kit verwijderen uit de keuken doen wij met een stanleymes waarmee wij de oude kitrand wegsnijden. Als de oude kit rand verwijderd is dan plakken wij de oppervlaktes goed af. Dit zodat de kit niet op het aanrecht komt of tegen de muur. Bij het afplakken van de randen zorg dan voor wat extra ruimte zodat je wat speling hebt. Wilt u de keuken kitten en zorgen dat u hier nog lang plezier van kan hebben. Neem dan nu contact op met een van onze experts voor een offerte op maat.

Waarom moet je de keuken kitten?

De keuken kitten betekend dat u voorkomt dat het water kan doordringen op plaatsen waar het eigenlijk niet mag komen. Er wordt natuurlijk veel vuil gemaakt in de keuken, en er wordt veel met water gedaan. Daarnaast zorgt de keuken kitten ervoor dat er geen vuil achterblijft tussen de randen en naden van het aanrecht. Schimmel en bacteriën krijgen hierdoor niet de kans om zicht te nestelen en te vestigen in uw keuken. Als u langer wil genieten van een mooie en schone keuken, en wil voorkomen dat er schade ontstaat of de hygiëne wilt waarborgen is een keuken kitten van groot belang. Wij van kitbedrijf Rotterdam raden aan om jaarlijks de kitvoegen goed te controleren en waar nodig opnieuw af te kitten zodat de keuken nog lang mooi schoon blijft.