U woont in de omgeving van Dordrecht en bent op zoek naar een specialist die u kan helpen met het kitten in uw huis. Kitbedrijf Dordrecht heeft de vakmensen om u te helpen met elke klus. Van de keuken kitten tot een badkamer kitten, klein onderhoudt of het plaatsen van geheel nieuwe badkamer of keuken. Kitbedrijf Dordrecht heeft de kennis in huis om u te helpen met elke klus. Het kan zijn dat u net een nieuw huis heeft gekocht en alles nog moet installeren. Maar het kan ook voorkomen dat u een nieuwe inrichting in een bestaande kamer plaatst. Voor al uw klussen kunt u hier een vakman vinden. Kitbedrijf Dordrecht heeft ervaring met alle soorten klussen. Of het alleen het raamkozijn kitten is na een schilderbeurt of een gehele renovatie. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze vakmensen voor een offerte op maat. Bel kitbedrijf Dordrecht.

Badkamer of keuken afkitten

Heeft u een keuken of een badkamer die er weer als nieuw uit moet zien? Kitbedrijf Dordrecht haalt de oude kit eruit. Wij zorgen ervoor dat de voegen weer helemaal schoon zijn. Na het schoonmaken smeren wij de voeg in met een primer die ervoor zorgt dat de kit nog beter hecht aan de verbinding. Op deze manier blijft u gegarandeerd van een dichte voeg. Kitbedrijf Dordrecht is en onderdeel van Kitbedrijf Rotterdam.

Direct een kitter over de vloer

Wilt u direct een kitter over de vloer voor het verhelpen van een lekkage. Dan kunt u ons direct bellen of mailen. In de meeste gevallen kunne wij binnen een aantal dagen al bij u over de vloer komen. Ook hebben wij veel zakelijke klanten met wie wij samenwerken. Wij hebben samenwerkingen met glaszetters als met verschillende aannemers.Bent u opzoek naar een professional op uitgebied en wilt u een lagertermijn samenwerking met ons aangaan. Dan kunnen wij altijd een keer langskomen voor een oriënterend gesprek.Voor al uw soorten kitwerk: