Diensten:

Badkamer kitten

Wanneer u in uw nieuwe woning trekt of u wilt de badkamer kitten in de omgeving van Rotterdam dan is het zaak dat u alle naden en voegen goed afkit. Kitbedrijf Rotterdam is gespecialiseerd in alle soorten kit afwerkingen, maar vooral de badkamer kitten. Van grote tot kleine klussen, voor de particulier of als aannemer met een groot project. De vakmensen van Kitbedrijf Rotterdam zijn gespecialiseerd in de badkamer kitten.

Keuken Kitten

Bent u woonachtig in de regio van Rotterdam en bent u van plan de oude keuken te vervangen, of trekt u in een nieuwbouwwoning. Denk dan aan de Keuken kitten als een belangrijk onderdeel van het project. De randen en voegen van de keuken komen onder voortdurende stress te staan van etensresten. Maar ook water komt vaak in contact met de kitranden en voegen van de keuken.

Kit Verwijderen

De badkamer kitten of juist de keuken kitten, het maakt niet uit. Voordat u dit kunt doen moet u eerst zorgen voor een schone ondergrond. Dit begint met kit verwijderen van de bestaande voegen. Dit kunt u doen door met een stanleymes langs de randen te snijden. Let wel, bij kit verwijderen met een stanleymes, op uw vingers. Het zou zonde zijn als u in uw eigen vingers snijdt. Het kan daarom handig zijn om een ervaren vakman in te schakelen.

Dilatatievoegen

Onze vakmensen zijn bekend met alle soorten voegen, randen en het opvullen van scheuren. Het kan voorkomen dat u uw huis aan de binnenkant wil laten kitten, badkamer of keuken. Maar ook buiten het huis is het plaatsen van kit randen van belang. Buiten de gebruikelijk oplossingen zijn de vakmensen van kitbedrijf Rotterdam ook bekwaam met de dilatatievoegen.